Fogyatékkal élő dolgozók a rádióban

foyatékkal élőkA Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központjának épületében készült a Radio Face új magazinműsorának első adása 2012. április 25-én. A rádió jelenleg öt fogyatékkal élő, kerekesszékes kollégát alkalmaz. "Kogon Mihály, a MEREK igazgatója szerint ez a lehetőség az összes fogyatékos ember számára fordulópontot jelent, hiszen azt mutatja, hogy a versenyszféra egyre több területén bizonyíthatnak".

A rádióadó emellett szintén az intézménnyel együttműködve, a hazai médiák közül egyedülálló módon heti magazinműsort indít, hogy ezzel is segítse a fogyatékkal élők társadalmi elfogadását, értékeiket és problémáikat egyaránt bemutatva.

Az együttműködést azért is tartják különösen fontosnak, mert a Radio Face-nél alkalmazott kollégák valós piaci körülmények között, teljesítményük alapján érdemelték ki pozíciójukat és szeretnék, ha minél több cég követné ezt a példát. Az adásokban szó lesz munkavállalásról, a fogyatékos embereket érintő szociális és gazdasági kérdésekről ugyanúgy, mint a párkeresésről, művészetről, vagy a sportról".

HR Portál