Hamarosan itt a Győri Állásbörze

győri állásbörze2013.április 9-én kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. Idén új köntösben jelentkezik a rendezvény: Győri Állásbörze néven a Széchenyi István Egyetem Karrier Irodája és a Győr-Moson-Sopron megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ közös szervezésében.A rendezvényt 9:00 órai kezdettel Prof. Dr. Égert János, a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának dékánja és Széles Sándor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a rendezvény fővédnökei nyitják meg.

A börzét az április 8-i Felkészítő Nap előzi meg. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap keretében az érdeklődők a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében található ÚT 114-es teremben 14:00 órától az Audi Akademie Hungaria Kft. közreműködésével „Ne maradjanak megválaszolatlan kérdések: Minden az önéletrajzról, a motivációs levélről és a kiválasztásról” című előadáson, 15:00 órától pedig egy Interjúszimuláción vehetnek részt.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

Az Állásbörzén - többek között- olyan cégek képviseltetik magukat, mint az Audi Hungaria Motor Kft., a Federal Mogul Hungary Kft., az EPCOS Kft., az SMR Hungary Bt.,a LuK Savaria Kft.,és a NEMAK Győr Kft. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó anyaga, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér épületében 9:00 és 16:00 óra között. Részletes információk megtalálhatók a http://karrier.szeportal.hu oldalon.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér – Aula

Időpont: 2013. április 9. 9:00-16:00

 

győri állásbörze